PASS office

Veiligheidsactie SEA

Controleer of het voertuig in aanmerking komt.

Chassisnr:*

Stappenplan

  1. Controleer via deze website met het Chassisnummer of de vensters van het voertuig tot de risicogroep behoren.
  2. Controleer het voertuig.
  3. Komt het voertuig in aanmerking? Laat dan uw gegevens op deze site achter: een Polyplastic partner zal dan contact met U opnemen, U een aanbod doen voor vervanging of reparatie en een afspraak inplannen.
  4. U heeft de keuze uit de volgende opties :
    1. Nieuwe vensters met een hoge korting op de adviesverkoopprijs. U kunt namelijk geen aanspraak maken op gratis nieuwe vensters. Bij vervanging van alle betrokken vensters van een voertuig dat tot deze veiligheidsactie behoort, hebben we zelfs een speciale actieprijs van € 99,00 exclusief BTW per venster.
    2. Herstel door een schroefverbinding, waarmee het eventuele gevaar voor derden wordt voorkomen. Het materiaal en de arbeid van de reparatie is gratis voor de betrokken voertuigen.

De veiligheidsactie is afgestemd met de Rijksdienst voor het Wegverkeer en hun buitenlandse collega’s, zoals bijvoorbeeld het Duitse Bondsbureau voor Motorvoertuigen (Kraftfahrt-Bundesamt, KBA), op grond waarvan kan worden aangenomen dat deze verantwoord is omdat de vensterdelen doorgaans pas na verloop van tijd loslaten.

Aanvullende informatie voor dealers
Wanneer klanten met voertuigen (campers en caravans) van bouwjaar maart 2004 – december 2005 bij u langskomen zonder op de hoogte te zijn van de veiligheidsactie of wanneer het betreffende voertuig om een andere reden onder uw aandacht komt, dan vragen wij u het voertuig extra goed te controleren en de klant te informeren over de veiligheidsactie.